Run voor Ruurd – Kika 2018 sponsor loop –

Gevonden op de Kika Site- Run for Ruurd –

Kom aan Ruurd’s: Did you Sponsor ?

Run for Ruurd

Team · Utrecht

Ruurd is een 16-jarige kanjer uit Maarssen die al 3 jaar de ongelijke strijd aangaat tegen botkanker. Het team Run for Ruurd loopt in 2018 voor de 4e keer mee met de Run for Kika en bestaat uit familie en vrienden en heel veel andere mensen die om Ruurd en zijn familie heen staan.
Zet ‘m op Ruurd, wij rennen voor het leven.

Wil je team ‘Run for Ruurd’ volgen? Kijk dan op onze Facebookpagina ‘Run for Ruurd 2018’

17-01-2018

Zoals het er nu naar uitziet gaan we met 50 renners van start voor de Run for Ruurd over 10 dagen. Dat is een mooie groep met daarin veel bekende maar ook nieuwe renners! Nog 10 dagen om te trainen, om je profielfoto op je pagina te uploaden, te trainen …. én nog veel sponsorgeld op te halen voor dit oh zo belangrijke doel!! Succes met de laatste loodjes allemaal!
Ruurd is erbij en heeft er heel veel zin in om jullie aan te moedigen in het Amsterdamse Bos!!
Tot de 27e bij de 1e Winterrun!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *