Website log

2 Aug 2022
Transformeren van pagina stijl website naar een blogpost stijl website begonnen. Aanblik van website veranderd / Transformation from a page style into a blogpost style website has started. Appearance of the website modified.

22 April 2017:
Ik heb een Captcha aan de registratie pagina moeten toevoegen, om robot spam registraties te voorkomen (24,900 login geregistreerd in drie dagen!).
Als voorheen hebt geregistreerd en je kan niet meer inloggen, dan svp opnieuw registreren. Vanwege de spamming heb ik alle gebruiker registraties verwijderd, die ik niet als legitiem kon aanmerken. Mijn excuses voor enig ondervonden ongemak.

25 Maart 2016
Zwaar overtijd: Verniewing van de site, in een heeeel ander format. Gelukkig in WordPress een site format gevonden dat niet meer afhankelijk is van aparte editors en uitvoerige kennis van HTML, etcetera. Op dit moment nog even enkel in het nederlands, maar engelstalige pagina’s zullen mettertijd weer toegevoegd worden.

29 juli 2008
De Ruurd sites zijn verplaatst van de hoofdpagina naar een aparte pagina en ik heb de link in het menu aangepast.
De Ruurd Elzer pagina opgesplitst in een Nederlandse en een Engelse versie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.