Run voor Ruurd – Kika 2018/2019/2020 sponsor loop –

Gevonden op de Kika Site- Run for Ruurd –

Kom aan Ruurd’s: Did you Sponsor ?

Run for Ruurd

Team · Utrecht

Ruurd is een 16-jarige kanjer uit Maarssen die al 3 jaar de ongelijke strijd aangaat tegen botkanker. Het team Run for Ruurd loopt in 2018 voor de 4e keer mee met de Run for Kika en bestaat uit familie en vrienden en heel veel andere mensen die om Ruurd en zijn familie heen staan.
Zet ‘m op Ruurd, wij rennen voor het leven.

Wil je team ‘Run for Ruurd’ volgen? Kijk dan op onze Facebookpagina ‘Run for Ruurd 2018’

 
17-01-2018
 
 

Zoals het er nu naar uitziet gaan we met 50 renners van start voor de Run for Ruurd over 10 dagen. Dat is een mooie groep met daarin veel bekende maar ook nieuwe renners! Nog 10 dagen om te trainen, om je profielfoto op je pagina te uploaden, te trainen …. én nog veel sponsorgeld op te halen voor dit oh zo belangrijke doel!! Succes met de laatste loodjes allemaal!
Ruurd is erbij en heeft er heel veel zin in om jullie aan te moedigen in het Amsterdamse Bos!!
Tot de 27e bij de 1e Winterrun!!

2019 Run for Ruurd

Door Noortje van van Gaalen op 23 september 2019Winterrun 2020 Team Run for Ruurd
€ 17.996,52
van de € 15.000,00 opgehaald
SPONSOR
DEEL SPONSORVERZOEK
Over
Updates 9
Teamleden 104
Sponsors 51
25,00
iDEAL SPONSOR DIRECT
Ruurd is een 18-jarige kanjer uit Maarssen die al 5 jaar de ongelijke strijd aangaat tegen botkanker. Het team Run for Ruurd loopt voor de 8e keer mee met de Run for Kika en bestaat uit familie en vrienden en heel veel andere mensen die om Ruurd en zijn familie heen staan.
Zet ‘m op Ruurd, wij rennen voor het leven!

Wil je team ‘Run for Ruurd’ volgen? Kijk dan op onze Facebookpagina “Run for Ruurd 2019”

2020 winterloop

Dank voor de mooie dag Ruurd!

Dank voor de mooie dag Ruurd!

Leonard van den Berg · 9 maanden geledenKiKa Winterrun 2020 was fantastisch. Record aantal deelnemers, heel veel support, enorme opbrengst (ruim 200.000 euro) dankzij al die super sponsors (ja, jij ook – enorm dank!). En vooral: dat duimpje van Ruurd bij de start. Hartveroverend en heartbreaking tegelijk, want hij weet ook dat de artsen zeggen dat hij niet meer beter wordt. Je bent ‘n held kerel, het was een eer om voor je te rennen. ??♥️

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.